Eveniment

Cum te poate costa un MBA doar 77 de euro

07.10.2009, 23:10 31

Cititorii ZF pot castiga o bursa in valoare de 35.000 de europentru a urma cursurile celui mai scump program de EMBA de pe piatalocala, oferit de WU Executive Academy din cadrul Universitatii deStiinte Economice si Administrative din Viena.

"ZF adreseaza aceasta campanie publicului sau elevat, cueducatie si statut social ridicat, public pentru care dezvoltareaprofesionala permanenta si de calitate este o prioritate", sustineDaniela Serban, director de marketing in cadrul companieiPubliMedia Int'l, divizia de publishing a MediaPro.

Candidatii trebuie sa fie abonati la ZF timp de un an (pretulunui abonament fiind de aproximativ 77 de euro) si se pot inscriepentru a obtine bursa in perioada 14 septembrie - 18 octombrie2009. Cei care vor sa castige cei 35.000 de euro trebuie sacompleteze o serie de formulare online si sa trimita prin e-mail,fax sau pe adresa fizica a redactiei documentele care necesitasemnaturi oficiale.

In medie, absolventii programelor de MBA de pe piata localacastiga 2.650 de euro net lunar, potrivit topului MBA lansat inluna martie de ZF. Dealtfel, managerii romani care sunt interesatisa urmeze un astfel de program spera sa li se dubleze salariiledupa absolvire.

"In conjunctura economica prezenta, care forteaza multe companiisa isi reduca bugetele de training, ne-am adecvat strategia demarketing la necesitatile actuale ale celor care ne citesc. Astfel,prin aceasta campanie urmarim sa le facilitam cititorilor atingereaobiectivelor profesionale", adauga Serban.

Printre conditiile de inscriere in concurs se numara redactareaa doua scrisori de recomandare si una de motivare (in limbaengleza). Cititorii trebuie sa explice comisiei de evaluare de ceau nevoie de un astfel de program, care sunt obiectivele pe care leurmaresc dupa absolvirea lui sau care au fost cele mai provocatoareprobleme de business cu care s-au confruntat pana acum. Printrecriteriile de eligibilitate se numara absolvirea unei facultati,cinci ani de experienta de lucru pe o pozitie de management,cunostinte bune de limba engleza, precum si abilitatile deleadership sau de comunicare. In comisia de evaluare vor fi membriidelegati ai universitatii, doi absolventi ai programului si doimembri ai redactiei ZF, care vor selecta cinci candidati pentruinterviu.

Programul de EMBA oferit de WU Executive Academy, care sedesfasoara pe o perioada de 14 luni, este cel mai scump de pe piatalocala, intrucat celelalte programe de MBA sau EMBA din Romania nucosta mai mult de 20.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO