Eveniment

Pasajul Basarab a fost deschis pentru pietoni. Mâine de la ora 6.00 se dă liber traficului auto

Pasajul Basarab a fost deschis pentru pietoni. Mâine de la ora 6.00 se dă liber traficului auto

Autor: Mediafax

18.06.2011, 11:11 1333

Pasajul Basarab a fost deschis pentru vizitare sâmbătă, la ora10.00, o oră mai târziu urmând să înceapă "Bucharest SummerParade", la care vor defila motociclişti, maşini retro,reprezentanţi ai minorităţilor şi ai constructorului, ai PoliţieiRutiere, Pompierilor, Poliţiei Locale şi Jandarmeriei.

Câteva sute de bucureşteni, de toate vârstele, au răspuns dejainvitaţiei primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi auvenit de la prima oră să vadă Pasajul Basarab.

Primarul Sorin Oprescu i-a invitat pe bucureşteni să vină,sâmbătă, de la ora 10.00, pe Pasajul Basarab şi să participe la oparadă prilejuită de începerea vacanţei.

"Pasajul nu-i al lui Oprescu, nu e al politicienilor, este albucureştenilor şi pe aceştia îi invit mâine (sâmbătă, n.r.) să-lvizite. Îi asigur că merită, las oamenii să judece cu o zi înaintede deschiderea traficului auto", a spus, vineri, primarul general,care a anunţat că Pasajul Basarab va fi deschis traficului autoîncepând de duminică, ora 6.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO