Eveniment

Plecările românilor spre Vest continuă: Încă un avion cu muncitori a plecat din Timişoara spre Germania, unde un muncitor sezonier poate câştiga chiar şi 3.000 de euro pe lună

Plecările românilor spre Vest continuă: Încă un...

Autor: Alex Ciutacu

20.04.2020, 21:26 238

Încă un avion cu muncitori a zburat din Timişoara către Germania, unde nemţii le asigură muncitorilor sezonieri venituri care pot ajunge în anumite cazuri chiar şi la 3.000 de euro pe lună, conform Mediafax.

Pavel Kasai, director ITM Timiş, a declarat pentru sursa citată că inspectoratul este prezent de o săptămână pe Aeroportul Internaţional Timişoara, pentru a identifica unde merg muncitorii, ce activităţi desfăşoară, dar şi cine plasează forţa de muncă.

Ţările din vestul Europei strigă după 1 milion de muncitori. în contextul în care recoltele din Germania, Italia, Franţa, Spania şi Marea Britanie au nevoie de români, bulgari, polonezi, unguri şi marocani, ca forţă de muncă ieftină pentru ferme. 

Citiţi continuarea articolului pe www.mediafax.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO