Eveniment

Preşedintele Federaţiei Moldovene de Tenis a decedat în urma exploziei unei maşini

Autor: Ioana Bojan

07.06.2011, 16:38 97

Preşedintele Federaţiei Moldovene de Tenis, Igor Ţurcan, adecedat, marţi, în urma exploziei unei maşini în capitalaRepublicii Moldova, au anunţat medicii moldoveni, citaţi de PRO TVChişinău.

O maşină a explodat marţi, în jurul orei 12.00, în centrulChişinăului, cel mai probabil din cauza instalaţiei de gaz,potrivit martorilor oculari, citaţi de PRO TV Chişinău. Explozias-a produs în momentul în care Igor Ţurcan a ajuns la sediulfederaţiei şi cobora din maşina proprie. Potrivit martoriloroculari, Igor Ţurcan ar fi rămas fără un picior în urmadeflagraţiei şi ar fi fost transportat la spital în stare gravă,unde a decedat.

Adjunctul directorului Spitalului de Urgenţă, Liviu Vovc, adeclarat pentru Info-Prim Neo că Ţurcan a fost diagnosticat cutraumatism asociat, fractură deschisă a ambelor gambe şi afemurului drept, plăgi multiple pe corp şi se afla în şoc de gradulIV. Igor Ţurcan, care avea 38 de ani, a murit aproape de ora15.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO