Eveniment

Preşedintele iranian Ebrahim Raisi ameninţă: Cea mai mică mişcare împotriva Iranului va avea un răspuns feroce, larg şi dureros împotriva tuturor făptuitorilor săi

Preşedintele iranian Ebrahim Raisi ameninţă: Cea mai...

Autor: Mediafax

17.04.2024, 11:08 242

Preşedintele iranian Ebrahim Raisi a declarat că „cea mai mică mişcare împotriva Iranului” va avea „un răspuns hotărât şi dureros”. Ameninţarea a fost făcută în timpul unei parade militare de la Teheran. În timpul evenimentului au fost luate măsuri excepţionale de securitate.

Preşedintele Iranului a avertizat că „cea mai mică mişcare” împotriva ţării sale ar provoca un răspuns „acerb”, potrivit Sky News care utilizează informaţii de la agenţia iraniană Tasnim.

„Cea mai mică acţiune împotriva intereselor Iranului va fi întâmpinată cu siguranţă cu un răspuns feroce, larg şi dureros împotriva tuturor făptuitorilor săi”, a avertizat preşedintele iranian Ebrahim Raisi.

Preşedintele Ebrahim Raisi a vorbit la o paradă anuală a armatei care are loc înainte de Ziua Armatei Naţionale.

Parada a fost mutată într-o cazarmă aflată la nord de capitală. Autorităţile nu au oferit explicaţii. În mod obişnuit, parada anuală se desfăşoară pe o autostradă de la periferia de sud a oraşului Teheran.

De asemenea, televiziunea de stat nu a transmis evenimentul în direct, aşa cum a făcut-o în anii precedenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO