Eveniment

Record de vanzari la Ford in iulie

23.08.2004, 00:00 9

Producatorul american Ford a vandut in primele sapte luni ale anului peste 2.200 de automobile, in crestere cu 30% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa ce in luna iulie a vandut 465 de automobile, ceea ce reprezinta cea mai buna performanta lunara de la infiintarea companiei.
In aceste conditii, Romcar, reprezentantul general al producatorului american pe piata romaneasca si-a revizuit in sens pozitiv estimarile privind vanzarile din acest an, de la 3.400 unitati la aproximativ 4.000 de unitati.
Modelul cu cea mai mare pondere in vanzarile Ford este la fel ca si ceilalti ani, Focus cu 660 unitati comercializate in primele noua luni, in crestere cu aproape 30% fata de perioada similara a anului trecut.
Pe segmentul autoutilitarelor, cel mai bine pozititionat model Ford este Transit Van, cu peste 501 unitati comercializate, in crestere cu aproape 27% fata de perioada similara a anului trecut.
Anul trecut Ford a vandut, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, aproape 3.300 de automobile pe piata romaneasca, din care 2.300 de autoturisme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24