Eveniment

Tinerii români se vor întrece din nou la Bucureşti în competiţiile din cadrul celei mai mari conferinţe de securitate cibernetică din Europa Centrală şi de Est

Tinerii români se vor întrece din nou la Bucureşti în...
26.10.2018, 11:53 281

DefCamp, cea mai mare conferinţă de securitate cibernetică din Europa Centrală şi de Est, a ajuns la cea  de-a noua ediţie, care va avea loc în Bucureşti pe 8-9 noiembrie.

În cele două zile de DefCamp, peste 60 de speakeri din întreaga lume vor prezenta pentru 1500 de participanţi ultimele trenduri în ceea ce priveşte securitatea cibernetică.

Subiectele principale de discuţie vor trata folosirea inteligenţei artificiale pentru detectarea celor mai complexe atacuri cibernetice, vor expune cele mai noi tool-uri de monitorizare şi combatere a atacurilor cibernetice, precum şi studii de caz despre securitatea cibernetică în companii şi reacţiile recomandate în funcţie de tipul atacului survenit..

Participanţii din acest an vor avea acces la două zile de sesiuni şi paneluri de dezbateri, acolo unde speakeri independenţi dar şi reprezentanţi din companii internaţionale de top vor alinia cele mai recente şi comprehensive informaţii din domeniul securităţii cibernetice din 2018.

„Anul 2018 a fost extrem de provocator pentru piaţa de securitate cibernetică prin prisma numeroaselor schimbări legislative şi apariţia noilor tipuri de atacuri care au zdruncinat zona de business. Numeroasele atacuri tip malware sau ransomware asupra companiilor, precum şi diversele campanii de phishing sau scamming în tehnologiile blockchain confirmă nevoia de a veni cu răspunsuri concrete şi de a reacţiona ferm împotriva acestora. În acest context, cred că ediţia DefCamp de anul acesta este aşteptată mai mult ca oricând de către toţi jucătorii din piaţă”, declară Andrei Avădănei, fondator DefCamp.

DefCamp anunţă extinderea competiţiilor din Hacking Village, acolo unde concurenţii se vor întrece în identificarea breşelor din sisteme informatice complexe. Competiţiile introduse anul acesta sunt: 8Bit Hack, susţinută de Intralinks, Down the Rabbit Hole, organizată şi susţinută de CrowdStrike, Lock Picking Village precum şi Bob, the Hacker Bot, concursul organizat de UiPath.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO