Eveniment

„Veniţi la noi pentru că avem forţă de muncă bine calificată şi încă suntem ieftini!“

„Veniţi la noi pentru că avem forţă de muncă bine...

Autor: Adelina Mihai

12.06.2014, 00:06 622
Iaşiul are suficientă forţă de muncă disponibilă şi bine calificată şi are ne­vo­ie de investitori în sectoare precum agricultură, IT&C, cercetare sau farma - acesta este mesajul pe care l-a prezentat un grup de antreprenori, consultanţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale din Iaşi în faţa a câteva zeci de potenţiali investitori israelieni.
 
„Dacă veniţi astăzi în Iaşi, încă veţi putea cumpăra ieftin, dacă veniţi anul viitor, după ce terminăm construcţia noului aeroport, s-ar putea să vă coste mai mult. Avem 65.000 de studenţi în cele nouă universităţi din Iaşi, este poate singurul judeţ unde mai există încă forţă de muncă bine calificată dis­po­nibilă, care este mai ieftină faţă de al­te judeţe. În plus, avem zbor direct din Iaşi către Tel Aviv“, a spus Cristian Adom­niţei, preşedintele Consiliului ju­de­ţean din Iaşi, în cadrul evenimentului „Joint venture opportunities in Iaşi“, organizat marţi la Tel Aviv de un con­sorţiu format din reprezentanţii Consi­liu­lui judeţean, antreprenori ieşeni, dar şi reprezentanţi ai unor instituţii precum Ambasada României în Israel şi Ca­mera de Comerţ a României din Israel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO