Media & Advertising

Adrian Ţuţu a câştigat la "Românii au talent" la câteva procente în faţa lui Narcis Iustin Ianău

 Adrian Ţuţu a câştigat la "Românii au talent" la câteva procente în faţa lui Narcis Iustin Ianău
27.04.2011, 09:57 116

Primii doi clasaţi, Adrian Ţuţu şi Narcis IustinIanău, au adunat împreună, luni seară, peste 53%dinsms-urileşi apelurile telefonice ale telespectatorilor care au votat la"Românii au talent", scrie Gândul.

Primul clasat a fost însă Adrian, orfanul care cântă rap, cu 29,29%din voturi, urmat de contratenorul Narcis, la aproape 5 procentedistanţă, cu 24,40% din voturi.

Cine este Adrian Ţuţu,câştigătorul finalei "Românii autalent".

Podiumul a fost completat de Valentin Dinu, care i-a cucerit pe16,26% dintre votanţii show-ului. Acrobaţii de la Trupa Ballance,ocupanţii locului al patrulea, şi-au adjudecat 10,40% din voturi,fiind urmaţi de Cosmin Agache, cu 7,91% din voturi. BarmanulValentin Luca s-a clasat pe poziţia a şasea, cu 3,53% din voturi,după el venind Rebeca Neacşu, cu 2,50% din preferinţeleromânilor.

Magicianul mingii, ŞtefanFlorescu, de-abia a reuşit să adune 1,94% din sms-urile şi apelurile telespectatorilor, iar cele două vocide aur, Cristina şi Alina, dar şi gimnasta Medea au obţinut,fiecare, puţin peste un procent din voturi. Pe ultimele locuri s-ausituat soţii Luca (0,86%) şi clubul sportiv Akikai (0,79%).

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO