Media & Advertising

Mihnea Vasiliu îi ia locul lui Marius Hager la şefia Ringier România

Autor: Adriana Rosoga

13.10.2010, 17:05 40

Mihnea Vasilu (44 de ani) a fost numitgeneral manager al Ringier România. El va prelua conducereacompaniei de la Marius Hagger, care a decis să părăsească Ringierpentru o nouă provozare profesională în cadrul grupului NZZ dinEleveţia.

Vasiliu care va prelua noul său rol de la mijlocul luinoiembrie, este absolvent al Facultăţii de Electronică din cadrulInstitutului Politehnic Bucureşti şi deţine un MBA obţinut laLondon Business School. Este căsătorit şi are trei copii.

El va raporta direct lui Florian Felş, CEO Ringier CentralEurope. Vasilu a lucrat anterior ca director executiv al companieRealitatea Media, după ce timp de 15 ani a fost CEO al Media ProGroup.

Ringier România are aproximativ 400 de angajaţi şi publică,printre altele, ziarul tabloid Libertatea, revistele dedicatetinerilor Bravo şi Bravo Girl!, precum şi revistele pentru femeiUnica şi Bolero; de asemenea, deţine portaluri de internet şi otipografie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO