Mediafax.biz Exclusiv

Ministerul Comunicaţiilor nu a stabilit pe cine trimite în CA-ul Cosmote

Autor: Adrian Seceleanu

26.01.2012, 19:24 257

MCSI trebuie să-şi numească un om în CA-ul Cosmote după ce fostul reprezentant Alexandru Coroian, a devenit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj la finele anului trecut. Coroian era şi manager în cadrul Romtelecom şi este membru în echipa de conducere a PD-L din Cluj. MCSI poate numi un om în CA-ul operatorului de telefonie mobilă având în vedere că statul român are 46% din acţiunile Romtelecom, care are la rândul său 30% din titlurile Cosmote.

În anul 2010 Coroian a încasat venituri de 33.593 lei (aproximativ 8.000 de euro) de la Cosmote. Coroian era şi angajat al Romtelecom, de unde a obţinut venituri de 106.385 lei în 2010, dar a demisionat şi din această funcţie după ce a devenit vicepreşedinte al CJ Cluj. Şi soţia lui Coroian lucrează pentru Romtelecom, potrivit datelor din declaraţia de avere a reprezentantului PDL.

Ministerul Comunicaţiilor a numit trei oameni în CA-ul Romtelecom: Cătălin Niculescu, Florin Juncu şi Marius-Raul Bostan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO