Politică

Emil Boc despre reacţia SUA: Părerea unui partener îngrijorat de evoluţia regresivă a statului de drept

Emil Boc despre reacţia SUA: Părerea unui partener...

Autor: Vasile Magradean, Mediafax

28.11.2017, 13:31 197

Întrebat, marţi, de corespondentul MEDIAFAX într-o conferinţă de presă cum comentează comunicatul Departamentului de Stat al SUA, Emil Boc a spus că un partener poate să te sfătuiască să îţi arate atunci când greşeşti că nu este drumul corect.

„Este părerea unui partener îngrijorat de evoluţia regresivă a statului de drept în România şi ca orice partener ne spune <<nu greşi pentru că afectezi funcţionarea normală a unei relaţii de care depinde viitorul strategic al României>>. Un partener poate să te sfătuiască să îţi arate atunci când greşeşti că nu este drumul corect, este o recomandare din partea unui partener loial şi credibil care până acum a fost loial României. Din această perspectivă, atunci când un partener îţi spune să nu greşeşti, trebuie să îţi pui un semn suplimentar de întrebare dacă drumul pe care eşti este corect. Atunci când un partener strategic pe care îl ai îţi atrage atenţia e bine să reflectezi de două ori”, a spus Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO