Profesii

Premierul Marcel Ciolacu: Dacă dvs. credeţi că eu ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor, vă înşelaţi

Premierul Marcel Ciolacu: Dacă dvs. credeţi că eu...

Autor: Gabriel Pecheanu

27.08.2023, 02:16 60

Dacă dvs. credeţi că eu, preşedintele partidului, ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membri au GPL, vă înşelaţi, spune premierul Marcel Ciolacu,  întrebat dacă staţia GPL la care au avut loc exploziile aparţine fiului unui primar PSD.

„Este fiul unui primar. Dacă dumneavoastră credeţi că eu, preşedintele partidului, ştiu cu ce se ocupă copiii primarilor sau copiii membrilor sau ce membri au GPL, vă înşelaţi. Vorbim să salvăm vieţi şi mă întrebaţi de…”, a declarat Ciolacu.

Peste 3.000 de persoane au fost evacuate în urma exploziei de la staţia GPL de la Crevedia.

Şapte oameni au fost răniţi, dintre care patru sunt în stare critică, intubaţi. O persoană a decedat.

La locul exploziei intervin 14 autospeciale de stingere, o autospecială cu roboţi, o autospecială de stingere cu pulbere şi azot, o autoscară, o punct medical avansat, 7 ambulanţe SMURD, 4 ambulanţe SMURD cu medic, un echipaj CBRN de la ISU Bucureşti - Ilfov. Intervin şi 6 autospeciale de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, 11 ambulanţe SMURD , două puncte medicale avansate de la ISU Dâmboviţa şi trei autospeciale de stingere de la ISU Prahova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO