Topul joburilor pentru care se caută cei mai mulţi candidaţi

7 aug 2016 Autor: Adelina Mihai

„Pentru o poziţie de «asistent manager», salariile variază între 500 şi 700 de euro net.“

Asistent manager, reprezentant vânzări, agent vânzări, contabil şi economist se află în topul celor mai căutate ocupaţii de către angajatori în primele şase luni ale acestui an, arată datele centralizate de portalul de recrutare eJobs.

„Acestea sunt meseriile de bază, utile în toate companiile, care deservesc activităţile ne­ce­sare indiferent de dimen­siunea companiilor, deoarece toate firmele au ne­voie de contabili, de jurişti sau de persoane care să le vândă produsele. Pe de altă parte, acestea sunt po­ziţii cu o fluctuaţie de personal foarte mare, în care angajaţii nu stau mult timp, întrucât salariile sunt relativ mici şi oricând o ofertă mai bună poate face diferenţa în cazul lor“, a explicat Raluca Pârvu, business manager în cadrul BPI group România, companie de consultanţă în management şi resurse umane.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.08.2016

 
Cuvinte cheie:
candidati
, cautare
, top
, manager
, salarii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide