ZF 24

Apple isi pregateste intrarea "piata" retelelor sociale cu o noua aplicatie de tip GPS

Apple isi pregateste intrarea "piata" retelelor sociale cu o noua aplicatie de tip GPS
21.03.2010, 12:53 18

Apple s-ar putea alatura valului retelelor sociale dupa cecompania a inregistrat un nou patent pentru o aplicatie prin carespera sa reuneasca utilizatorii iPhone-ului si aplicatiei Mobile Mein grupuri formate ad-hoc pe baza locatiei geografice.

Patentul intitulat "Group Fromation Using Anonymous BroadcastInformation" (Formarea de Grupuri prin Folosirea de InformatiiTransmise Anonim), arata decaliile unei aplicatii pentru telefonulmobil care va permite utilizatorilor de iPhone sa afle daca sunt inapropierea altor astfel de utilizatori.

"In timpul evenimentelor publice, un individ ar putea avea multecontacte cu alti indivizi, cu care, ulterior, ar putea coresponda",se arata in cererea inaintata de Apple. Prin acest serviciu, dupaincarcarea datelor de pe telefonul mobil pe un site de socializare,se pot crea grupuri de utilizatori care sa aiba ca elemente comunelocurile prin care au trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO