ZF 24

BCR Pensii a platit 2,6 mil. euro pentru preluarea fondului BCR Prudent de la BCR Asigurari de Viata

29.01.2010, 18:46 32

Valoarea tranzactiei prin care BCR Pensii a preluat, indecembrie 2009, fondul de pensii facultative BCR Prudent de la BCRAsigurari de Viata a fost de 2,6 milioane de euro.

"Pe 23 decembrie 2009, Comisia de Supraveghere a Sistemului dePensii Private (CSSPP) a autorizat definitiv preluarea fondului BCRPrudent de catre BCR Pensii de la BCR Asigurari de Viata, iar incateva zile fondul a intrat efectiv sub administrarea noastra", adeclarat, vineri, pentru Mediafax Business, directorul general al BCR Pensii, SimonaDitescu.

Pretul tranzactiei a fost aprobat de actionarii BCR Pensii incadin martie 2009. O luna mai tarziu, actionarii BCR Asigurari deViata au aprobat oferta de preluare a fondului BCR Prudent, dupa cein a doua parte a anului 2008 au respins o prima oferta inaintatade BCR Pensii. Mai multe despre intrarea BCR Pensii pe piata fondurilor de pensiifacultative cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO