ZF 24

Chimica Orastie intentioneaza sa-si dubleze capitalul social la 2,47 mil. euro

25.06.2007, 17:31 93

Producatorul de articole din plastic Chimica Orastie intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 3,92 milioane de lei (circa 1,23 mil. euro), la 7,85 milioane de lei (circa 2,47 mil. euro), prin aportul in numerar al actionarilor, a anuntat, astazi, compania.
Actionarii firmei au aprobat propunerea de majorare a capitalului social, vineri, intr-o adunare generala.
Operatiunea urmeaza sa aiba loc prin emiterea a 1,57 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei pe unitate, care vor fi oferite spre subscriere actionarilor.
Actionarii vor putea subscrie actiuni la un pret egal cu valoarea nominala , in termen de o luna de la data publicarii hotararii de majorare a capitalului in Monitorul Oficial. Fiecare actionar va avea dreptul sa subscrie o actiune noua la fiecare actiune detinuta.
Chimica produce articole pentru gradina, navete pentru transport, repere auto si tehnice, bidoane si butoaie din plastic si matrite pentru injectie materiale.
Firma a raportat in 2005, o cifra de afaceri neta de 39,3 milioane de lei, si pierderi de aproape 80.000 de lei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO