ZF 24

Colao, Vodafone: Va trebui sa schimbam tarifele la net mobil. Nu se poate ca firmele sa fie in aceeasi retea cu cei care trag muzica de pe net, la acelasi pret

17.02.2010, 17:37 22

Cresterea exploziva a utilizarii internetului de pe telefonulmobil, pe fondul avansului inregistrat de numarul de clienti dar sia obiceiurilor de consum ale consumatorilor si clientilor, vaobliga operatorii sa modifice tarifele pentru serviciile de netmobil, a declarat la Congresul GSM de la Barcelona Vittorio Colao,directorul executiv al Vodafone, cel mai mare operator de telefoniemobila din lume.

Retelele de telefonie mobila au ajuns atat de aglomerate incatVodafone ia in considerare o posibila crestere a tarifelor pentruclientii de business, pentru a le garanta o acoperire de calitate,scrie publicatia britanica Daily Telegraph.

"Nu putem avea aceeasi retea folosita in acelasi timp si declientii de business si de utilizatorii care descarca muzica de peinternet, la acelasi pret. Va trebui sa segmentam reteaua in maimulte feluri, poate si intr-un sistem care sa aiba 15 pana la 20 depaliere", a declarat Colao, potrivit publicatiei britanice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO