ZF 24

Oficial Verizon: Exista acest aspect infricosator al Google... nu stim cum va evolua si seamana cu Microsoft acum 10 ani

17.02.2010, 10:31 30

Ingrijorarile exprimate de Vittorio Colao - CEO al grupuluiVodafone in ceea ce priveste dominatia Google in industria onlinenu sunt singulare in industrie, scrie presa internationala.

Gigantul spaniol Telefonica a inceput sa se gandeasca la omodalitate de a taxa motoarele de cautare iar aceasta idee ainceput sa fie discutata si cu alti operatori europeni, potrivitReuters.

Si peste ocean dominatia Google este privita cu ingrijorare.Reprezentantii Verizon Wireless, cel mai mare operator din SUA (unjoint venture intre Vodafone si Verizon) spun ca exista un aspectinfricosator la dezvoltarea Google.

"Recunosc, la fel ca toata lumea, ca exista un aspectingrijorator al Google care este asemanator cu sentimentul pe careil trezea Microsoft acum zece ani", a spus directorul de marketingal Google, John Stratton. "Cine stie unde va ajunge acestGoogle?"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO