ZF 24

"Dintr-o regretabila eroare", Pasajul Obor s-a scumpit

11.09.2009, 09:40 20

Dupa ce au platit 12 milioane de euro pentru modernizareaPasajului Obor, incheiata anul trecut, ieri bucurestenii s-autrezit ca nota de plata a fost, de fapt, mai mare cu 4,1 milioanede euro, scrie Gandul. Este vorba de valoarea unui contract,publicat pe site-ul guvernamental de licitatii, privind"imbunatatirea conditiilor de circulatie in Pasajul Obor dinsectorul 2". Contractul a fost expediat spre publicare pe 7septembrie 2009 si a fost adjudecat, pe 10 septembrie, de treifirme care in mod invariabil castiga majoritatea licitatiilororganizate de Primaria Capitalei. Valoarea contractului este 17,31milioane de lei fara TVA, adica echivalentul a 4,1 milioane de eurotot fara TVA, iar firmele beneficiare ale banilor sunt TehnologicaRadion, Metroul SA si Delta ACM 93 SRL.

Despre cum s-a reusit, "dintr-o regretabilaeroare", ca modernizarea Pasajului Obor sa coste mai mult decattrebuia cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO