ZF 24

Fortuna Entertainment poate prelua Hattrick Sports, Hattrick PSK,Hattrick Bet şi OK Albastru Roşu

Fortuna Entertainment poate prelua Hattrick Sports,...

Autor: Mona Scarisoreanu

11.04.2017, 14:45 433

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia.

Fortuna Entertainment Group N.V. este o societate de tip holding prezentă, în domeniul jocuri de noroc, pe trei pieţe principale din regiunea Europei Centrale şi de Est (Republica Cehă, Slovacia şi Polonia).

Fortuna Entertainment Group N.V. a fost înfiinţată în anul 1990, ulterior, în anul 2005, fiind achiziţionată de către Penta Investments Ltd. În septembrie 2015, Fortuna Entertainment Group N.V. a intrat pe piaţa din România în domeniul jocurilor de noroc, semnând un acord de licenţă în vederea acordării licenţei brandului său societăţilor de pariuri sportive şi jocuri de noroc Bet Active Concept S.R.L. şi Bet Zone S.R.L.

Hattrick Sports Group Ltd. are ca obiect de activitate - operaţiuni cu pariuri sportive şi activităţi de licenţiere de software. S.C. Hattrick Bet S.R.L. şi S.C. OK Albastru Rosu S.R.L. sunt controlate în mod direct de către Hattrick PSK d.o.o., care la rândul ei este controlată direct de către Hattrick Sports Group Ltd.n Hattrick PSK d.o.o. şi S.C. Hattrick Bet S.R.L. desfăşoară în România activităţi în domeniul jocurilor de noroc (activităţi de pariuri sportive online şi offline, pariuri pe jocuri virtuale, exploatarea maşinilor electronice cu câştiguri).

S.C. OK Albastru Rosu S.R.L. este activă în domeniul serviciilor de închiriere a bunurilor imobiliare, asigurând închirierea de spaţii comerciale de la terţi în vederea derulării activităţii agenţiilor S.C. Hattrick Bet S.R.L., agenţii care ulterior îşi desfăşoară activitatea în aceste locaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO