ZF 24

Fratii Cristescu construiesc o fabrica de adezivi pentru gresie si faianta, in judetul Cluj

06.12.2007, 13:21 77

Compania Bega Minerale Industriale, controlata de Emil si Marius Cristescu, va investi 3,5 milioane euro pentru constructia unei fabrici de adezivi pentru gresie, faianta si polistiren in localitatea clujeana Aghiresti si pentru marirea capacitatii de productie a fabricii de uscare a nisipului, informeaza Mediafax.

Capacitatea de productie la care se asteapta va fi de 80.000 de tone.

Lucrarile de constructie vor incepe in luna ianuarie si se vor incheia in luna septembrie a anului viitor.

De asemenea, Bega Minerale Industriale a investit la inceputul acestei luni trei milioane de euro pentru achizitia unor utilaje din Olanda, care vor fi folosite in carierele din Aghiresti Cluj, Aghiref Bihor, Faget Timis si Gura Sada din Hunedoara.

Marius Cristescu, detine, impreuna cu fratele sau, Emil, grupul Bega, care controleaza platforma industriala Faur din Bucuresti. Fratii Cristescu intentioneaza sa investeasca anul viitor in aceasta unitate peste 30 de milioane de euro pentru amenajarea a circa 10 hectare de hale industriale, destinate inchirierii catre diverse companii.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO