ZF 24

Geoana: Romania va avea cea mai eficienta guvernare din ultimii 20 de ani

14.12.2008, 19:10 18

“Acesta este singura formula politica capabila sa asigure Romaniei stabilitatea de care are nevoie in aceste conditii dificile”, a declarat liderul PSD Mircea Geoana imediat dupa semnarea impreuna cu PD-L a “Parteneriatului pentru Romania”, programul politic de guvernare intre social-democrati si liberal-democrati, adaugand ca Romania va avea astfel cea mai eficienta guvernare din ultimii 20 de ani.

Geoana a precizat ca la baza documentului se afla valori pe care social-democratii le-au aparat in campania electorala, si anume cresterea pensiilor mici, a salariilor mici si a alocatiilor pentru copii. Liderul PSD a adaugat ca parteneriatul semnat cu PD-L, in vederea unei coalitii guvernamentale, nu-i lipseste principiul competitiei pentru viitoarele alegeri prezidentiale, precizand ca fiecare partid va avea propriul candidat.

“Acest acord isi propune sa schimbe toate lucrurile rele care s-au acumulat in ultimii patru ani de guvernare liberala”, a mai spus presedintele social-democrat.

Referindu-se la cerinta PSD din timpul negocierilor cu PD-L, aceea portivit careia UDMR sa nu faca parte din Guvern, Geoana a tinut sa precizeze ca Parteneriatul pentru Romania prevede deplina protectie a minoritatilor din Romania si respectarea drepturilor acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO