ZF 24

Mihai Guran, Bitdefender: Ţintim o creştere de peste 50% a vânzărilor către companiile mari

Mi­hai Guran,  regio­nal operations sales director al Bitdefender
Foto: Răzvan Lupică

Mi­hai Guran, regio­nal operations sales director al Bitdefender Foto: Răzvan Lupică

Autor: Ioana Nita

20.05.2014, 18:01 184

Bitdefender, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii antivirus şi de securitate la nivel global, controlat de familia Talpeş, are în plan să crească vânzările către segmentul companiilor mari cu 50% în decurs de un an pe principalele pieţe externe pe care activează - SUA, Europa de Vest şi de Nord şi Orientul Mijlociu, în condiţiile în care în ultimii ani piaţa de servicii de cloud şi de virtualizare s-a dezvoltat într-un ritm alert. 

„Ţintim o creştere de peste 50% pe pieţele-cheie a vânzărilor către companiile mari. Aceasta este o iniţiativă strategică a companiei, o decizie luată în board. Dez­voltăm acum vânzările pe segmentul enterprise, segment pe care există o cerere mare - pe toate pieţele mari există o creştere de 2% a cererii, dar şi creşteri de peste 100%, spre exemplu în Olanda sau Brazilia şi Mexic. Lumea se mută în cloud, mediul virtual şi are nevoie de soluţii de securitate pentru acest mediu“, a declarat pentru ZF Mi­hai Guran, care a preluat funcţia de regio­nal operations sales director în cadrul Bit­defender la începutul acestui an.

„Principalul obiectiv al mandatului meu este dezvoltarea vânzărilor de produse şi servicii enterprise în ţările şi în regiunile unde Bitdefender are o prezenţă importantă - SUA, Canada, Danemarca şi ţările nordice, Spania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite şi ţările din Golful Persic şi România. Nu este un obiectiv nou al Bitdefender, însă a devenit prioritar acum în condiţiile dezvoltării explozive din ultimii ani a tehnologiilor de virtualizare şi cloud“, a completat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO