ZF 24

Orban: Autoritatile cauta solutii pentru o ruta ocolitoare a tronsonului Deva-Orastie

23.09.2007, 13:22 18

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, ieri, la Deva, ca autoritatile cauta solutii pentru identificarea unor rute ocolitoare a tronsonului Deva-Orastie de pe DN 7, unde cirulatia se desfasoara cu dificultate din cauza unor lucrari, informeaza Mediafax.

Ruta ocolitoare este necesara pentru ca traficul pe tronsonul Deva - Orastie, afectat de lucrari ample de reabilitare, sa fie inchis in totalitate.

Ludovic Orban a studiat, impreuna cu reprezentantii constructorului, variantele de trasee ocolitoare existente pentru ca acest sector de drum sa fie inchis pe toata perioada executarii lucrarilor.

Potrivit acestuia, nu se va lua o decizie definitiva numai dupa ce vor avea loc consultari cu reprezentantii IGPR si cu ministrul Internelor.

Reprezentantul DRDP Timisoara a dat asigurari ca lucrarile vor fi finalizate in sase luni numai cu conditia ca circulatia sa fie restrictionata in totalitate.

Valoarea totala de realibilitare a lucrarilor contractate de DRDP Timisoara pe DN 7, intinse pe raza judetelor Hunedoara si Arad se ridica la 221,1 milioane lei plus TVA.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO