ZF 24

Piraeus Bank lanseaza doua credite punte, pentru achizitia sau constructia de imobile

06.02.2008, 13:32 18

Piraeus Bank Romania a lansat doua credite punte, destinate persoanelor fizice pentru achizitionarea sau construirea de imobile, imprumuturile putand fi acordate in lei, euro sau franci elvetieni, pe o perioada de maxim trei ani, a informat banca, citata de Mediafax.

Primul produs, credit de nevoi personale cu garantie reala, este destinat persoanelor fizice care detin deja o locuinta si doresc sa cumpere sau sa construiasca o noua proprietate imobiliara.

Imprumutul se acorda pe o perioada de cel mult doi ani, iar suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiiilor constituite, respectiv imobilul detinut de beneficiar.

Cel de-al doilea produs este un creditul ipotecar destinat persoanelor fizice care doresc sa construiasca proprietati imobiliare destinate vanzarii.

Perioada maxima de acordare depinde de data de finalizare a constructiei, inscrisa in proiectul de executie, fara sa depaseasca trei ani.

Pentru ambele produse, suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 75% din valoarea garantiilor constituite.

Dobanda este variabila si poate fi platita lunar sau la maturitate, iar rambursarea imprumutului se face intr-o singura transa.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO