ZF 24

Posesorii de carduri Mastercard pot primi înapoi, în perioada 2 aprilie-25 iunie, 10% din valoarea tranzactiilor efectuate în zilele de marţi în magazine alimentare

Posesorii de carduri Mastercard pot primi înapoi, în...

Autor: Roxana Rosu

02.04.2024, 14:27 28707

Posesorii de carduri Mastercard pot primi înapoi, în perioada 2 aprilie-25 iunie, 10% din valoarea tranzactiilor efectuate în zilele de marţi, la plăţile de minimum 100 lei,  în magazine alimentare, odată cu lansarea celei de-a doua etape a programului de cashback.

Programul Marţea Mastercard, lansat la începutul acestui an, este compus din patru campanii tematice, secvenţiate pe fiecare trimestru. A doua etapă, lansată în aprilie, aduce cashback automat pentru tranzacţii efectuate la toate supermarketurile şi magazinele alimentare, atât fizice, cât şi online, în fiecare zi de marţi a săptămânii.

Programul are până acum 53.500 de carduri înregistrate la data de 1 aprilie, din care 74% au primit cashback.

În primul trimestru, plătile de taxe şi impozite au cumulat 58%, în timp ce plăţile de utilităţi au reprezentat 42% din plăţile efectuate marţi.

„Dacă în primul trimestru ne-am propus ca prin Marţea Mastercard să stimulăm un comportament civic responsabil prin recompensarea taxelor plătite cu cardul chiar de la începutul anului, primăvara aceasta ne dorim să îmbunătăţim experienţa cumpărăturilor în magazinele alimentare şi supermarketuri, transformându-le în momente de bucurie alături de cei dragi. Spre deosebire de campaniile în cadrul cărora se acordă puncte, aici cashback-ul se acordă în bani înapoi pe card, fiind un beneficiu tangibil pentru consumator, şi se aplică automat în urma înscrierii, fără nicio altă intervenţie ulterioară din partea comerciantului partener sau a consumatorului. Prin acest program versatil, derulat pe tot parcursul anului în industrii de largă utilizare, ne propunem să promovăm plata cu cardul ca un gest cotidian şi firesc, obiectivul fiind de a aduce mai mulţi oameni în economia digitală unde, iată, se pot bucura de avantaje reale şi de o experienţă de plată sigură şi excelentă, oricând şi de oriunde”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România şi Croaţia. 

A doua jumătate a anului este dedicată plăţilor efectuate în locaţii fizice din afara României (2 iulie – 24 septembrie) şi plăţilor online (1 octombrie – 31 decembrie).

Deţinătorii de carduri Mastercard eligibile pot accesa cashback-ul gratuit, prin înscrierea cardului pe platforma priceless.com/marti. Cardurile de masă, cele sociale, cele Maestro/Cirrus sau cele pentru persoane juridice/comerciale nu fac parte din această campanie şi nu pot fi înscrise.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO