ZF 24

Raluca Turcan cere demisia ministrului Transporturilor

16.09.2007, 14:28 17

Deputatul de Sibiu Raluca Turcan, ales ieri in functia de vicepresedinte al organizatiei judetene PLD Sibiu, cere demisia ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, despre care sustine ca este "incompetent si lipsit de profesionalism", transmite corespondentul Mediafax.

Raluca Turcan a vorbit despre circulatia infernala de pe Valea Oltului la caderile de pietre si de faptul ca ministrul Transporturilor nu ia masuri in acest sens.

"Atunci cand au fost probleme cu circulatia pe Valea Oltului, a venit domnul presedinte Basescu si a fost acuzat de aceasta coalitie antiprezidentiala ca presedintele se duce si isi face imagine pe Valea Oltului. Ma intreb oare, acum de ce nu se lucreaza pe Valea Oltului? Trebuie sa vina iar presedintele ca dupa aia sa aiba un motiv sa il acuze?", a spus Turcan.

Deputatul a mai aratat ca pe Valea Oltului "circulatia este strangulata" iar "o distanta de 200 de kilometri se parcurge chiar si in opt - noua ore, fara insa sa se lucreze".

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO