ZF 24

Robert Roşu, TZA: Numărul de litigii se va menţine constant de acum încolo

Robert Roşu, coor­do­na­torul practicii de litigii şi arbitraj al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Foto Silviu Matei

Robert Roşu, coor­do­na­torul practicii de litigii şi arbitraj al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Foto Silviu Matei

Autor: Andrei Cîrchelan

06.06.2014, 00:05 743

Casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Aso­ciaţii, unul dintre cei mai mari jucători în pia­ţa locală a avocaturii de business, gestio­nea­ză aproximatvi 3.400 de dosare litigioase cu o echipă de 40 de avocaţi, în condiţiile în care în piaţa avocaturii litigiile au devenit în pre­zent unul dintre principalele generatoare de înca­sări.

„Cred că şi anul acesta litiganţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii vor gestiona un nivel con­stant ridicat al numărului de litigii. Anul 2013 a fost bun pentru noi şi se confirmă lec­ţia învăţată în cursul anilor trecuţi, şi anume că, în general, pentru firmele de avocatură, în perioadele de criză economică practica de litigii constituie un bun refugiu. Numărul de litigii a fost în creştere de-a lungul anilor şi cred ca am ajuns la un nivel care se va men­ţine constant de acum încolo“, a declarat pentru ZF avocatul Robert Roşu, coor­do­na­torul practicii de litigii şi arbitraj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO