ZF 24

Sectia Consulara din Nicosia, inchisa temporar pentru ca personalul s-a imbolnavit de gripa AH1N1

14.07.2009, 14:41 28

Sectia Consulara a Romaniei la Nicosia (Cipru) a fost inchisa temporar dupa ce personalul s-a imbolnavit de gripa AH1N1, potrivit MAE.

“Sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Nicosia a fost inchisa temporar pana luni, 20 iulie 2009, in urma imbolnavirii cu gripa AH1N1 (gripa porcina) a personalului consular si diplomatic din cadrul misiunii. Masura a fost decisa pentru a preveni contaminarea cetatenilor care solicita servicii consulare si pentru a permite tratarea angajatilor care s-au imbolnavit. In prezent toate cele sapte persoane aflate la post (personal diplomatic, administrativ si membri de familie) se afla sub tratament de specialitate si sub supraveghere medicala in ambulatoriu. Dintre acestea, cinci persoane, inclusiv ambasadorul Romaniei la Nicosia, Andreea Pastarnac, s-au imbolnavit cu virusul AH1N1, iar doi angajati primesc tratament profilactic”, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe preluat de Mediafax.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO