ZF 24

Taddonio, Pernod Ricard: Romania este a patra piata pentru noi in Europa Centrala si de Est

30.11.2008, 19:30 25

Francesco Taddonio, directorul general al Pernod Ricard pentru Europa Centrala si de Est, spune ca vanzarile de whiskey de pe piata locala inregistreaza cel mai rapid avans in portofoliul mondial al grupului, Romania avand sanse sa ajunga in top trei cele mai mari consumuri pe acest segment.

"Criza financiara va afecta industria bauturilor alcoolice in mod sigur, dar intr-un mod mai bland decat in alte industrii, pentru ca piata pe care activam nu este una ciclica. Oamenii sunt atasati de branduri, iar multe dintre brandurile noastre au o istorie de cel putin 200 de ani, perioada in care au vazut si au supravietuit multor crize. De aceea, nu ne vom schimba planurile investitionale pana in decembrie, iar daca anul viitor va fi nevoie sa facem schimbari, ne vom adapta", a declarat reprezentantul gigantului francez Pernod Ricard.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cine este Francesco Taddonio si care vor fi pietele cele mai afectate in acest domeniu de criza financiara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO