ZF 24

URBB a investit 700.000 de euro in Tuborg Green Fest

URBB a investit 700.000 de euro in Tuborg Green Fest
30.08.2009, 17:38 42

Producatorul berii Tuborg, United Romanian Breweries Bereprod (URBB), a investit 700.000 de euro in festivalul Tuborg Green Fest, care se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in parcul Izvor, din Bucuresti. "Aproximativ 30-40% din investitia realizata de URBB in acest festival acopera onorariile artistilor, restul reprezentand cheltuieli de organizare, logistica si comunicare”, a declarat Doron Zilberstein, vicepresedintele de marketing al URBB.

El a adaugat ca in cadrul festivalului se va vinde majoritar Tuborg la draft, dar ca va exista si o locatie speciala in care vor fi vandute berile Jacobsen, Kilkenny, Guinness, Carlsberg Elephant, Tuborg Mexicana sau Holsten nefiltrata. Potrivit vicepresedintelui de marketing al companiei, Tuborg, una dintre cele mai vandute beri din portofoliul URBB, a inregistrat in primele opt luni ale acestui an o crestere a vanzarilor in volum si a continuat sa castige cota de piata in ciuda scaderii inregistrata de intreaga piata.
Reprezentantii companiei asteapta intre 40.000 si 50.000 de persoane in cadrul Tuborg Green Fest.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO