ZF 24

Vodafone vine cu trafic dublu pe net

Vodafone vine cu trafic dublu pe net

Autor: Adrian Seceleanu

17.04.2014, 00:05 703
Toate abonamentele de voce din portofoliul Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, includ din această săptămână un trafic dublu de internet, cel mai ieftin plan tarifar având astfel 50 MB de date în loc de 25, iar cel mai scump 6 GB de date în loc de 3, ca parte a unei campanii promoţionale lansate de operator.
 
Dublarea traficului este disponibilă pe întreaga durată de desfăşurare a contractului iar în mod promoţional, pentru o perioadă de una până la 4 luni clienţii care cumpără sau reîn­noiesc un abonament din gama Easy, Smart sau RED au acces nelimitat la net. Opţiunea „Net fără limite“ este activă timp de 1 lună pentru abonamentele Smart şi RED 25, respectiv timp de 4 luni pentru abonamentele RED 29, RED 45 şi RED 59.
 
Dublarea traficului de net inclus în abonamente susţine noua campanie a companiei „Împreună aducem toată România pe Internet“, a declarat Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit al Vodafone România. „Toate abonamentele noastre, fără excepţie, vin acum cu trafic dublu de date mobile pentru întreagă perioadă contractuală“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO