ZF Ecosistemul Marketplace

ZF Ecosistemul Marketplace. Dorin Ţambrea a fondat Urban Bag, un brand de genţi şi accesorii din piele care a ajuns la afaceri de 220.000 de euro. Ambiţia antreprenorului este ca brandul său să ajungă peste graniţe

06.07.2022, 00:06 Autor: Ioana Matei

„Particularitatea acestor produse este reprezentată de designul lor, precum şi de combinaţia de ma­teriale folosite - o piele naturală prelu­crată, un material textil, care poate fi simplu sau cerat, care oferă produselor rezistenţa la intemperii. Preferăm să numim produsele produse cu persona­litate fiindcă două produse identice, folosite de diferite persoane, capătă un aspect diferit“, a descris Dorin Ţambrea proiectul Urban Bag în cea mai recentă ediţie a emisiunii ZF Ecosistemul Marketplace.

El a început proiectul în 2016, după ce a eşuat cu un alt proiect, un magazin online de fashion care a fost activ aproximativ 10 ani: „Am eşuat poate din cauza unei poziţionări greşi­te pe care am avut-o şi a concurenţei din ce în ce mai puternice pe piaţă. Totuşi, mi-a priit această experienţă, am ştiut că următorul business trebuie să fie unul nişat şi că trebuie să îmi creez un brand“.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea ZF Ecosistemul Marketplace