ZF Live

Este unul dintre cele mai vânate joburi din România de către studenţi. Cât se câştigă în acest domeniu? Urmăriţi emisiunea ZF Live de joi, 4 iulie cu Florin Godean, Adecco

Autor: Cătălina Butan

04.07.2013, 13:30 3562

Florin Godean, country manager la Adecco România, liderul mondial şi local pe piaţa de forţă de muncă temporară, a vorbit joi, 4 iulie la ZF Live despre piaţa locală de call-center, unul dintre cele mai vânate joburi din România de către studenţi.

Godean a discutat despre salariile pe care le pot obţine studenţii, "principala sursă de candidaţi pentru call-center", precum şi şansele de promovarea ale acestora dar şi despre cele mai căutate limbi străine de către angajatori atât pe piaţa de call-center precum şi în alte industrii.

Salariile pe segmentul call-center-urilor variază între 1.200 şi 2.000 de lei, în funcţie de tura de lucru şi oraşul de unde se asigură serviciu. Cele mai multe poziţii disponibile în acest moment pentru Adecco sunt pentru firme de call-center.

Şeful Adecco România a mai precizat că cei mai multţi angajaţi din call-centere pleacă după un an, pentru că posibilităţile de promovare sunt foarte reduse.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO