ZF Live

ZF Live. Dan Berinde, Coaching Partners: Piaţa de coaching din România nu este încă una consolidată, dar este pe un trend crescător

Autor: Ramona Cornea

17.07.2023, 18:15 122

„Sunt vreo trei-patru ani de când simt că ne înscriem pe trend, un trend crescător al pieţei, ceea ce arată că managerii antreprenori au aflat despre coaching, l-au experimentat, i-au simţit forţa, i-au simţit efectele şi au început să îl folosească tot mai mult în companiile pe care le conduc.”

Piaţa de coaching din România nu este încă una consolidată, dar este pe un trend crescător, este de părere Dan Berinde, fondator şi managing partner al companiei Coaching Partners.

„Acum 20 de ani ştiau puţini pentru că piaţa aceasta nu exista în România, exista în lume. Am urmat un proces firesc de evoluţie, de creştere. În urmă cu câţiva ani am citit un raport de cercetare care arăta coachingul de la nivel global ca a doua industrie din punctul de vedere al ratei de creştere în lume, după IT. M-a surprins să constat poziţionarea aceasta. Sunt vreo trei-patru ani de când simt că ne înscriem pe trend, un trend crescător al pieţei, ceea ce arată că managerii antreprenori au aflat despre coaching, l-au experimentat, i-au simţit forţa, i-au simţit efectele şi au început să îl folosească tot mai mult în companiile pe care le conduc”, a spus el în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO