ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Braşov a accesat un proiect de 25 mil. lei pentru achiziţia a 25 de microbuze şcolare

Consiliul Judeţean Braşov a accesat un proiect de 25...

Autor: Laurentiu Cotu

01.04.2024, 17:05 52

Consiliul Judeţean Braşov a câştigat un proiect de 25 mil. lei (5 mil. euro) pentru achiziţionarea a 25 de microbuze cu emisii reduse pentru transportul elevilor la unităţile de învăţământ din subordine. Contractul de finanţare a fost deja întocmit şi este în procedură de semnare la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit unui comunicat de presă transmis de CJ Braşov.

Prin intermediul proiectului, Consiliul Judeţean Braşov va achiziţiona 25 de vehicule hibrid, atât cu capacitatea de 16 locuri, cât şi de 22 de locuri. Douăzeci de microbuze vor fi repartizate localităţilor din judeţul Braşov, în funcţie de necesităţi. Termenul de implementare a contractului este de trei ani.

Contractul finanţat prin AFM vine să completeze proiectul ’’Microbuze verzi în şcolile din judeţul Braşov’’, în baza căruia Consiliul Judeţean Braşov a accesat peste 35,9 milioane de lei pe Componenta C15 – Educaţie din PNRR, pentru achiziţia unui număr de 28 de microbuze şcolare electrice.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO