Auto

Aglomeraţie pe A3 Ploieşti-Braşov şi pe A2 Bucureşti-Constanţa

Aglomeraţie pe A3 Ploieşti-Braşov şi pe A2...

Autor: Gabriel Pecheanu

01.07.2023, 11:36 37

Poliţiştii de la Centrul Infotrafic anunţă valori de trafic în creştere atât pe centura ocolitoare a municipiului Ploieşti, cât şi în zona localităţii Comarnic, pe DN1 Ploieşti Braşov, dar şi în zona staţiei de taxare Feteşti, pe A2 Bucureşti-Constanţa.

„DN 1 Ploieşti - Braşov: valori de trafic în creştere atât pe centura ocolitoare a municipiului Ploieşti, cât şi în zona localităţii Comarnic, pe sensul de urcare”, potrivit situaţiei privind traficul pe principalele artere rutiere de la ora 11.00.

De asemenea, aglomeraţie este şi pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona staţiei de taxare Feteşti.

„Pe tronsonul kilometric 144 - 147, în vederea fluidizării traficului, poliţiştii continuă aplicarea măsurii de oprire pentru perioade limitate de timp a circulaţiei pe sensul către Bucureşti, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanţa”, anunţă Infotrafic.

Pe A3 Bucureşti - Ploieşti traficul a revenit la normal, după ce banda 2 a sensului către Ploieşti a fost restricţionată pentru 30 de minute, în urma unui accident rutier.

 
 

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic, circulând cu atenţie sporită, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează şi păstrând o distanţă regulamentară între autovehicule, care să le permită să frâneze în condiţii de siguranţă!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO