Auto

ALD Automotive se extinde în afara Bucureştiului cu trei reprezentanţi regionali, în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara

ALD Automotive se extinde în afara Bucureştiului cu...

Autor: Roxana Rosu

14.11.2017, 11:02 329

ALD Automotive, companie de leasing operaţional, filiala BRD – Groupe Societe Generale şi a grupului ALD, se extinde în provincie cu trei reprezentanţi regionali, în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, pentru a deservi clienţii corporate şi companiile mici şi mijlocii cu sedii în 24 de judeţe din ţară.

”Anunţăm extinderea acoperirii regionale în 24 de judeţe noi cu soluţii de mobilitate şi leasing operaţional. Am început încă din iunie cu Moldova şi am continuat cu Transilvania şi Banat, datorită potenţialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie. În Timiş, de exemplu, industria de automotive este printre cele mai importante; în Iaşi se dezvoltă businessuri în IT, alături de afacerile cu tradiţie în textile, iar Cluj este cel mai mare hub tech din provincie.  Atât companiile mari, care reprezintă, în continuare, categoria majoritară a clienţilor noştri, cât şi IMM-urile din aceste regiuni, care au început să înţeleagă beneficiile leasingului operaţional, ne oferă oportunităţi de dezvoltare în perioada următoare”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.

În prezent, mai mult de 50% din flota ALD Automotive utilizată de companii româneşti a fost livrată către firme din provincie.

Numărul de clienţi din portofoliul companiei a crescut în ultimii trei ani, principalii vectori de creştere fiind  dezvoltarea canalului de vânzări directe prin dealeri locali şi lansarea produsului de tip White Label, dedicat IMM-urilor.

Reprezentanţii regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operaţional, consultanţă adaptată şi soluţii de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producţie şi servicii din judeţele deservite: Iaşi, Suceava, Botoşani, Vaslui, Neamţ, Bacău şi Vrancea (reprezentant regional Moldova), Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş, Mureş, Bistriţa Năsăud, Sibiu, Alba, Harghita şi Covasna (reprezentant regional Transilvania) şi Timiş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara şi Gorj (reprezentant regional Banat).

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO