Auto

Alternativa la Maybach: Vezi aici cum arată cel mai luxos van Mercedes-Benz

 Alternativa la Maybach: Vezi aici cum arată cel mai luxos van Mercedes-Benz

Cel mai luxos van Mercedes-Benz

Autor: Bogdan Alecu

02.01.2012, 15:27 1222

La numai câteva luni de când Daimler AG a anunţat că în 2013 va renunţa la marca de lux Maybach în favoarea readucerii în prim-plan a lui S-Klasse Pullman pe segmentul exclusivist, au început să apară tot mai multe vanuri ale mărcii germane transformate în adevărate palate pe roţi.

Spre deosebire de o limuzină - care atrage imediat atenţia celor din jur, un van este practic "camuflat" la exterior, în timp ce la interior poate fi mai luxos şi mai confortabil decât orice limuzină de lux.

Spre exemplu, cei de la Vilner au modificat un Mercedes-Benz Vito utilizând un interior inspirat din cel al avioanelor private - fotolii din piele Nappa cu Alcantara, inserţii din furnir, frigider, display de 19 inchi şi prize pentru laptopuri. La exterior se pot comanda noi jante din aliaj dar şi faruri bi-xenon. Preţul? Aproximativ 100.000 de euro, adică de trei ori mai ieftin decât un Maybach, dar la fel de confortabil - diferenţa fiind observată numai la nivelul designului exterior dar şi în ceea ce priveşte performanţele dinamice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO