Auto

Americanii de la Trico, producător de ştergătoare auto, îşi măresc suprafaţa de depozitare cu 12.000 mp în Prahova. WDP, firma de la care închiriază spaţiul, investeşte 8 mil. euro în extindere

Americanii de la Trico, producător de ştergătoare...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.10.2023, 00:06 384

Compania Trico Wipers Ploieşti, prin care americanii operează pe piaţa locală, a raportat pentru anul 2022 afaceri de 150 de milioane de lei, în creştere cu 7% faţă de anul precedent.

Producătorul american de ştergătoare pentru parbriz Trico îşi extinde spaţiile logistice din România cu aproape 12.000 de metri pătraţi, în judeţul Prahova, acolo unde are deja un depozit. Proprietarul spaţiului este dezvoltatorul de spaţii industriale şi logistice WDP.

„Extindem spaţiul existent (în Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova – n. red.) cu 11.600 de metri pătraţi pentru Trico, producător de ştergătoare de parbriz, finalizarea fiind prevăzută pentru trimestrul al III-lea din 2024. Această extindere este un pas în consolidarea ope­raţiunilor Trico în acest loc. Bugetul de investiţii pentru această dezvoltare este de aproximativ 8 milioane de euro­, se arată în cel mai recent raport publicat de WDP, cu rezultatele aferente trimestrului al treilea din acest an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO