Auto

Atenţie, şoferi: Mesajul CNAIR în legătură cu restricţiile de circulaţie pentru lucrări de reparaţii, reabilitări şi consolidări la reţeaua rutieră

Atenţie, şoferi: Mesajul CNAIR în legătură cu...

Autor: Alexandru Nanu

26.08.2023, 08:28 139

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)  informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi că vor exista o serie de restricţii pentru lucrări de reparaţii, reabilitări şi consolidări la reţeaua rutieră, conform unui comunicat recent de pe site-ul instituţiei.

La finalul sezonului estival, în luna septembrie, CNAIR va demara noi lucrări de reparaţii, reabilitări şi consolidări la reţeaua rutieră din administrare. Aceste lucrări vor impune instituirea unor restricţii de circulaţie temporare pe principalele căi rutiere din România (A2, DN1, DN5, DN7), aşa cum se arată în comunicat.

CNAIR menţionează că lucrările sunt necesare pentru a asigura viabilitatea reţelei de drumuri în concordanţă cu strategia de întreţinere şi reabilitare a CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO