Auto

Bătălia dintre Tesla şi sindicatele suedeze se extinde în Danemarca. Sindicatul 3F spune că va lua măsuri de simpatie pentru a împiedica maşinile americane să ajungă în Suedia

Bătălia dintre Tesla şi sindicatele suedeze se extinde...

Autor: Ştefan Stan

05.12.2023, 09:55 1770

Conflictul de muncă acerb dintre Tesla şi sindicatele suedeze a escaladat şi mai mult după ce un sindicat din Danemarca vecină a declarat că va lua măsuri de simpatie pentru a împiedica maşinile electrice americane să ajungă în Suedia, scrie FT. 

Cel mai mare sindicat din Danemarca, 3F, a declarat marţi că docherii şi şoferii săi nu vor mai transporta Teslas cu destinaţia Suedia.

Sindicatul suedez IF Metall este implicat într-o dispută tot mai acerbă cu Tesla din cauza refuzului constructorului auto american de a semna un contract colectiv. Conflictul s-a extins acum la o a treia ţară, deoarece lucrătorii portuari norvegieni au declarat, de asemenea, că vor refuza să descarce Teslas destinate Suediei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO