Auto

Cât câştigă un operator de producţie din fabricile din industria auto: Un angajat dintr-o fabrică din Ploieşti câştigă un salariu lunar brut de 3.000 de lei, pe când unul din Braşov primeşte circa 2.500 de lei

Bogdan Gabor, country manager al Lugera: Având forţă de muncă disponibilă, companiile nu mai sunt nevoite să crească salariile pentru a fi competitive.

Bogdan Gabor, country manager al Lugera: Având forţă de muncă disponibilă, companiile nu mai sunt nevoite să crească salariile pentru a fi competitive.

Autor: Ramona Cornea

20.08.2020, 21:00 2184

♦ Cele mai mari salarii pentru un operator de producţie din industria auto sunt în Ploieşti, Timişoara şi Craiova.

Un operator de producţie care lucrează într-o fabrică din industria auto locală câştigă un salariu lunar mediu brut cuprins între 2.280 de lei (1.374 de lei net) şi 3.079 lei (1.817 lei net), conform datelor oferite de compania de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera, la solicitarea ZF.

Salariile din industria auto fluctuează semnificativ în funcţie de sectorul în care activează compania, dar şi în funcţie de oraşul în care aceasta are fabrica. Spre exemplu, salariul brut al unui angajat într-o companie din industria auto cu fabrică în Timişoara se încadrează între 2.600 şi 2.900 de lei, în timp ce o persoană care lucrează în Braşov poate câştiga un salariu brut între 2.200 - 2.500, iar un angajat în Ploieşti poate ajunge la un salariu brut lunar de peste 3.000 de lei, conform datelor transmise de Bogdan Gabor, country manager al Lugera, The People Republic şi preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO