Auto

CFR SA recepţionează lucrările de modernizare finalizate între Simeria şi Sighişoara

CFR SA recepţionează lucrările de modernizare...

Autor: Mediafax

05.08.2019, 00:00 412

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA va efectua, în perioada august - noiembrie 2019, recepţiile pe categorii de lucrări finalizate între Simeria şi Sighişoara, informează compania. 

„Lucrările de modernizare a infrastructurii feroviare pe cele 5 tronsoane cuprinse între Simeria şi Sighişoara au un grad de complexitate ridicat din punctul de vedere al lucrărilor executate pe întregul traseu. Vorbim despre modernizarea a aproximativ 170 km de cale ferată dublă, 22 de staţii de cale ferată, puncte de oprire, halte de mişcare, peste 240 poduri/podeţe/tuneluri feroviare, 11 pasaje inferioare/superioare şi 4 substaţii de tracţiune. Este un traseu pe care s-au construit 3 noi tuneluri (Turdaş, Sighişoara şi Daneş), un pod în formă de arc şi variante noi de traseu, construcţii care asigură atingerea vitezei maxime de circulaţie de 160 km/h pe o lungime cât mai mare a acestui traseu“, precizează Constantin Axinia, directorul general al CFR SA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO