Auto

CJ Cluj a alocat 13 mil. lei pentru lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene

CJ Cluj a alocat 13 mil. lei pentru lucrările de...

Autor: Laurentiu Cotu

28.09.2023, 17:49 36

Consiliul Judeţean Cluj a suplimentat cu 13 mil. lei (2,6 mil. euro) bugetul destinat executării lucrărilor de întreţinere a drumurilor judeţene aflate în administrare, respectiv a serviciilor aferente anotimpului rece în perioada noiembrie-decembrie 2023. Astfel, în urma alocării bugetare în sumă de 40 mil. lei, TVA inclus, din luna ianuarie a acestui an, valoare aprobată a bugetului alocat ’’Programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene din judeţul Cluj’’ a ajuns la 53 mil. lei, TVA inclus, potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj.

’’Am propus alocarea de fonduri suplimentare pentru lucrările la drumurile judeţene tocmai din dorinţa de a intensifica ritmul de derulare a acestora, precum şi de a mări volumul de lucrări pe anumite sectoare care prezintă o importanţă majoră pentru cetăţenii judeţului”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO