Auto

Coloane de maşini pe DN1, trafic intens pe DN7 şi DN39 şi pe autostrăzile A2 şi A4

Coloane de maşini pe DN1, trafic intens pe DN7 şi DN39...

Autor: Cosmin Pirv

12.08.2023, 11:10 38

Se circulă în coloană, sâmbătă, la ora 10.30, pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, şi sunt valori crescute de trafic pe drumurile naţionale 7 şi 39 şi pe autostrîăzile A2 şi A4, a anunţat Centrul Infotrafic.

Pe DN 1 Ploieşti - Braşov, traficul este aglomerat în zona staţiunilor Comarnic, Buşteni şi Azuga, fiind formate coloane de autovehicule. De asemenea, pe DN 7 Piteşti - Sibiu, la kilometrul 131, în localitatea Drăganu, judeţul Argeş, traficul este îngreunat pe sensul către Vâlcea, ca urmare a unui eveniment rutier fără victime.

Pe DN 39 Constanţa - Vama Veche, traficul este intens pe raza localităţii Agigea şi a staţiunilor Eforie Sud şi Eforie Nord.

Şi pe A2 Bucureşti - Constanţa, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către Constanţa, cu o medie de 40 de autovehicule/minut. În zona staţiei de taxare Feteşti traficul este îngreunat, cu o medie de 60 - 70 de autovehicule/minut.

De asemenea, pe A4 Ovidiu - Agigea, traficul este intens la coborârea către Agigea, intersecţie cu DN39.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO