ANTREPRENORI LOCALI

Compania de transport Aquila este la un pas de afaceri de 1 mld. lei după un plus de 14%

19 iun 2018 Autor: Mădălina Panaete

În România sunt 12 companii antreprenoriale cu afaceri de cel puţin un miliard de lei. Cu rezultatul din 2017, Aquila intră în top 15 cele mai mari firme deţinute de antreprenori români.

Aquila Part Prod Com, cea mai mare companie din grupul de transport, logistică şi distribuţie Aquila, con­tro­lat de antreprenorii pra­ho­veni Alin Dociu şi Cătălin Vasile, a înre­gistrat în anul 2017 o cifră de afa­ceri de 907 milioane de lei (circa 100 mil. euro), în creştere cu 14% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
afaceri
, companie
, transport
, crestere
, antreprenori
, companii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide