Auto

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Urgent Cargus de către fondul de investiţii Mid Europe Partners

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Urgent...

Autor: Departamentul Economic

31.10.2018, 14:12 1542

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care ME Partners Courier Investments SRL va prelua Urgent Cargus SA, informează un comunicat al autorităţii. 

ME Partners Courier Investments SRL este o companie de tip holding, care face parte din grupul de investiţii de capital privat Mid Europa, care este prezent în România prin reţeaua medicală Regina Maria, lanţul de magazine Profi, Walmark Romania (activă în sectorul comerţului cu suplimente nutritive) şi Waberer`s Romania (activă în sectorul serviciilor de expediţii mărfuri).

Urgent Cargus este un furnizor de servicii de curierat expres din România, care oferă servicii de livrare pentru aproximativ 85.000 de clienţi, inclusiv retailerilor care activează în domeniul comerţului electronic şi persoanelor fizice.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiunea este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO