Auto

Curierii de la Urgent Cargus vor afaceri mai mari cu 20%. „Avem planuri ambiţioase“

Cezar Scarlat, partener al firmei de private equity Abris Capital Partners

Cezar Scarlat, partener al firmei de private equity Abris Capital Partners

Autor: Mădălina Panaete

04.08.2015, 00:05 868
Urgent Cargus, compania rezultată în urma fuziunii Urgent Curier şi Cargus International, ambele controlate de fondul de investiţii Abris Capital Partners, a raportat în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 164,2 milioane de lei, cu 21% mai mult comparativ cu anul precedent, arată datele transmise de companie.
 
„Principalul motor care a ajutat această creştere a fost comerţul online. Am reuşit să atragem parteneri importanţi din acest domeniu economic precum eMag, Avon, Oriflame sau Depanero“, a declarat Nadia Homoc, director comercial al Urgent Cargus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de curierat locală.
 
Ea precizează că avansul volumului de expedieri în primul semestru a adus şi creş­terea personalului din toate depar­ta­mentele. Astfel, Urgent Cargus a crescut personalul cu 30% în departamentul operaţional/curieri, cu 20% în departamentul HR, 15% în cel comercial, 15% în de­par­ta­mentul IT, dar şi în cel de customer service. De asemenea, compania a crescut cu 10% nu­mărul de angajaţi din depar­ta­mentul financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO